Elementproduksjon

Elementproduksjon ved vår spesialiserte produksjonshall i Eiker næringspark i Hokksund er en moderne og effektiv måte å produsere bygningskomponenter på. Gjennom denne metoden skaper vi prefabrikkerte bygningselementer for boliger, leiligheter, hytter og næringsbygg, som tilbyr flere fordeler:

Våre elementer kan leveres i ulike størrelser og kan være ferdig isolert med vinduer allerede satt inn, noe som gjør dem klare til bruk og forenkler monteringsprosessen på byggeplassen.

Med våre moderne produksjonslokaler kan vi skape ferdige elementer under optimale, tørre forhold, som deretter leveres til byggeplassen og løftes på plass av  kranbil. Dette bidrar til å gjøre huset tett på kort tid og reduserer ventetiden for å få bygget tørt, spesielt i vårt fuktige klima.

Vi tilbyr et variert utvalg av elementer, inkludert ferdige yttervegger komplett med GU-gips, tape for vindtetting, lekter, kledning og musebånd. Vi kan også produsere solide skjerm- og støyvegger egnet for demping av bilstøy, samt ferdige bjelkelag. Ved kjøp av ferdigelementer fra oss, får du hjelp til å finne den mest hensiktsmessige oppdelingen av elementene, og våre veggelementer kommer i lengder opp til 12 meter for praktisk håndtering.


SNEKKERHALLEN AS

Snekkerhallen er et selskap som har spesialisert seg på snekkertjenester, modulbygg og elementproduksjon til både næring- og privatmarkedet. 

TJENESTER

Tømrerarbeid
Elementproduksjon
Modulbygg

KONTAKT OSS

Facebook

Org.nr.: 915 577 172
Foretaksregistret