MODULBYGG

I Snekkerhallen, med vår samarbeid med Adapteo, tar vi på oss oppdrag for staten og kommunen, og tilbyr skreddersydde modulbyggløsninger. Vårt erfarne team fokuserer på dine unike behov for å skape funksjonelle, estetisk tiltalende og bærekraftige bygninger. Vi er dedikert til kvalitet og brukervennlighet i alle prosjekter, for å sikre komfortable, trygge bygninger som møter tekniske krav. Uansett ditt behov – en ny skole, et kostnadseffektivt kontor, eller et miljøvennlig hjem – er Snekkerhallen og Adanleo her for å realisere din visjon.

Modulbygg er en fremtidsrettet byggemetode der sentrale deler som vegger, tak og etasjeskillere produseres på forhånd i en fabrikk. Disse enhetene, eller modulene, transporteres så til byggeplassen og settes sammen til en fullstendig struktur på en måte som ligner på å bygge med LEGO. Dette gjøres i samarbeid med Adapteo, som hjelper oss med å optimere produksjon og logistikk. Med modulbygg flyttes mesteparten av byggeprosessen innendørs, noe som betydelig forkorter byggetiden og reduserer forstyrrelser på stedet.

Samarbeid med Adapteo

I Snekkerhallen, med vårt samarbeid med Adapteo, tar vi på oss oppdrag for staten og kommunen, og tilbyr skreddersydde modulbyggløsninger. Vårt erfarne team fokuserer på dine unike behov for å skape funksjonelle, estetisk tiltalende og bærekraftige bygninger. Vi er dedikert til kvalitet og brukervennlighet i alle prosjekter, for å sikre komfortable, trygge bygninger som møter tekniske krav. Uansett ditt behov – en ny skole, et kostnadseffektivt kontor, eller et miljøvennlig hjem – er Snekkerhallen og Adapteo her for å realisere din visjon.


SNEKKERHALLEN AS

Snekkerhallen er et selskap som har spesialisert seg på snekkertjenester, modulbygg og elementproduksjon til både næring- og privatmarkedet. 

TJENESTER

Tømrerarbeid
Elementproduksjon
Modulbygg

KONTAKT OSS

Facebook

Org.nr.: 915 577 172
Foretaksregistret