TØMRERARBEID

Tømrerarbeid omfatter en rekke håndverkstjenester som er essensielle for konstruksjon, reparasjon og oppussing av boliger og andre bygninger. Som tømrere er vi spesialiserte på å arbeide med tre og andre materialer for å skape, reparere eller forbedre ulike deler av bygninger.

Våre snekkertjenester kan inkludere alt fra å bygge og installere innredninger til å legge gulv, installere dører og vinduer, samt bygge og reparere trapper, terrasser og takkonstruksjoner. Vi tar også på oss oppdrag som omfatter bygging av utvendige strukturer som garasjer, terrasser og pergolaer, samt kompletter oppgaver som utførelse av ene,tomannsboliger med ansavr for alle fag frem til en ferdig resultat.

Vår ekspertise sikrer ikke bare at arbeidet blir utført med høy kvalitet og presisjon, men også at det oppfyller alle nødvendige byggeforskrifter og sikkerhetsstandarder. Enten det er et lite renoveringsprosjekt eller en omfattende renovering, er vi her for å hjelpe deg med dine snekker behov. Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe deg med ditt prosjekt!


SNEKKERHALLEN AS

Snekkerhallen er et selskap som har spesialisert seg på snekkertjenester, modulbygg og elementproduksjon til både næring- og privatmarkedet. 

TJENESTER

Tømrerarbeid
Elementproduksjon
Modulbygg

KONTAKT OSS

Facebook

Org.nr.: 915 577 172
Foretaksregistret